Evenement materiaal

Het spreekt voor zich dat je op je evenement, workshop, ceremonie of feest een wauw-effect wil creëren. Je wil ook dat je evenement overzichtelijk en praktisch is. De 'flow' moet van begin tot eind natuurlijk aanvoelen. En daarvoor is goede vormgeving cruciaal. 

 

Die flow begint al voor het evenement: de deelnemers krijgen een uitnodiging of worden warm gemaakt via Social Media en krijgen zo veel goesting om te komen. Ze komen toe en herkennen meteen het logo op de richtingaanwijzers en de vlaggen, posters en banners aan de ingang. Ook binnenin is alles aangekleed in die stijl. De badges, het programma, het menu, de presentatie, kaartjes, tafel-aanduiding. Het plaatje klopt. Achteraf krijgen ze nog een tote-bag met leuke gadgets in dezelfde stijl. Kies zelf hoe ver je wil gaan in de aankleding.

Wat?

Keuze uit: logo, keuze kleuren, keuze lettertypes, stijlelementen, huisstijlgids, poster, flyer, uitnodiging, banners, signalisatie en richtingaanwijzers, presentatiemateriaal, presentatie templates, infographics, Social Media materiaal, vlaggen, stickers, tote-bag, gadgets, menu, programma, naambadges, informatiebord, lanyard, workshop materiaal, ... 

contact

info@innegoossens.com

+32 (0) 476 65 15 45

volg me op instagram <3

  • Instagram

© 2021 Inne Goossens

info@innegoossens.com / 0476 65 15 45 / btw BE 0731.559.746