top of page

over inne goossens 

inne goossens is een one woman grafische studio in Mechelen en Antwerpen. 
De focus ligt op frisse ontwerpen die speelse esthetiek en functionaliteit combineren. 

PaulienHuyghe_220730_DSC03827_websize.jpg

©Paulien Huyghe

PaulienHuyghe_220730_DSC04372_websize.jpg

wie is inne

Inne is een creatieve art director,  illustrator en grafisch vormgever in hart en ziel. Al van kinds af aan hield ze van knutselen, ideeën bedenken, haar fantasie gebruiken, dingen maken en verhalen verzinnen. Dat is meteen ook haar sterkte als vormgever: naast aantrekkelijk moet een ontwerp ook iets vertellen én functioneel zijn. Ze houdt van vormen die verrassen. Van lay-outs die de meest droge informatie op een aantrekkelijke manier overbrengen. Van een kleurenpalet dat je fantasie prikkelt, tot een huisstijl die toont waar een merk voor staat én herkenbaar is op élk communicatiekanaal. Kortom: van vormgeving die in al zijn aspecten klopt.

©Paulien Huyghe

creatief

Na ruim 10 jaar ervaring ontwikkelde ik een buikgevoel dat me vertelt wat een project nét dat tikkeltje meer geeft. En dat is waar ik voor ga. Creatieve ideeën, verrassende lay-outs, originele vormen. Met als inspiratie jouw merk, jouw boodschap.

persoonlijk

Elk project vertrekt van een goeie briefing. Geen zakelijke vergadering, maar een dialoog van mens tot mens. Aan de hand van gerichte vragen ontdek ik wat je wil. Tussen de lijnen door lees ik wat je nodig hebt. Daar wordt het zaadje geplant voor jouw unieke ontwerp. 

gedetailleerd

The devil is in the details. Ik zorg ervoor dat ik zelf altijd 100% achter mijn ontwerpen sta. Die laatste details zijn wat het maakt. En in the end moet het kloppen. Een huisstijl die in alle communicatie wordt doorgetrokken! Yes, please!

insta-collages-zinderende-stilteArtboard-1-copy-4_5.png

♥ grafische vormgeving

Al toen ik nog een jonge tiener was, wist ik al dat ik grafisch vormgever wilde zijn. Ik hield van prentjes uitknippen, om ze vervolgens op zoveel mogelijk verschillende manieren in notitieboekjes te kleven. Lay-outen avant la laptop, zeg maar. Tijdens mijn opleiding grafische vormgeving aan het KASK in Gent, ontdekte ik dat ik hou van vormgeving die in al zijn aspecten klopt. Het moet artistiek en aantrekkelijk zijn, maar even goed moet het functioneel zijn én iets vertellen.

 

Ik hou van zoeken naar een stijl die het juiste gevoel uitdraagt. Die stijl consequent toepassen om hem herkenbaar te maken. De lay-out puzzelen tot alle puzzelstukken juist liggen. Het kan mij nog steeds de tijd doen vergeten. Net zoals toen, als tienermeisje op mijn kamer vol verknipte magazines.

♥ tekenen

Een tekening van 0 opbouwen. Een verhaal vertellen met wat je ziet. Leuke personages bedenken. Kleine details verstoppen, die subtiele humor toevoegen. Of het nu in één krachtig beeld of een heel landschap is. Elke illustratie is boeiend om te maken en anders dan de vorige. Ik teken het liefst huizen, plantjes, gezichten en interieurs. Met scheve lijntjes, veel details en grappige woordmopjes om ze te vergezellen. Ze komen tot leven in een animatie. Of ze prijken op een mooi geboortekaartje. Ze maken gadgets vrolijker en muren minder leeg. En ze toveren een glimlach op je gezicht. Bij jou ook? Kijk eens in de shop. Of vraag vrijblijvend naar een illustratie op maat.

plaktattoes-detailsArtboard-1-copy.png

Anybody with artistic ambitions

is always trying to reconnect
with the way they saw things

as a child.

– Tim Burton

bottom of page